Contacteer ons
Plat dak isoleren? Methode en prijzen van Extherm >>
15546
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15546,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-extherm,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Platte daken

plat dak extherm
kwalitatieve-producten1

ERVARING

Onze medewerkers hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak, wij kunnen u dus garanderen dat uw project dankzij onze vlotte coördinatie gesmeerd verloopt.

prijs-kwaliteit1

DUURZAME PRODUCTEN

Extherm kiest steeds voor duurzame producten zodat u als klant gegarandeerd bent van een oplossing voor de komende 50 jaar. Comfort en zekerheid, dat bieden wij u.

Warm plat dak isoleren

Een plat dak isoleren en renoveren gebeurt op een andere manier dan bij de schuine daken. Is uw dak aan vervanging toe? Kies dan voor dakrenovatie en dakisolatie bij Extherm. Wij staan in voor het renoveren en isoleren van uw dak.

Een plat dak isoleren gebeurt bij Extherm volgens de methode van een warm plat dak. Er wordt gesproken over een warm plat dak wanneer isolatiemateriaal langs buiten op het dak aangebracht is. Deze manier van werken heeft als voordeel dat het isolerende materiaal zo een beschermende werking heeft. Er ontstaat een opwarming van het dak samen met de ruimte eronder. Daardoor is het dak beter
beschermd tegen temperatuurschommelingen. Overdag wordt de warmte opgeslaan en ‘s avonds bij het afkoelen wordt de warmte afgegeven. We werken daarbij met drukvaste XPS-platen die gemaakt zijn van restproducten uit aardolie en PIR-platen die beschikken over een dampdichte laag.

Een warm plat dak isoleren biedt een uitstekende dakbescherming, heeft een goede isolerende werking en de dakbescherming zal minder uitzetten en krimpen waardoor er minder kans is dat er barsten en scheuren ontstaan. Een warm dak is een van de meest gebruikte manieren van platte daken isoleren.

Bespaar energie

En met een goede dakisolatie kan u maar liefst 30% besparen op uw energiefactuur. Extherm werkt enkel met kwalitatieve en innoverende materialen waardoor u gegarandeerd bent van een investering op lange termijn. De producten waarmee we werken hebben een verwachte levensduur van 50 jaar. Vraag gerust een offerte aan om exact te weten hoeveel een plat dak isoleren u zal kosten. Verder kan u op ons ook een beroep doen voor pleisterwerken op binnenmuren en plafonds, gevelisolatie, gevelrenovatie en crepi gevelafwerking. Ontdek hier al onze diensten in detail.

Contacteer Extherm

Bespaar energie dankzij een uitstekende dakisolatie of dakrenovatie. Een plat dak isoleren is een van de specialiteiten van de Belgische onderneming Extherm en het zorgt ervoor dat je 30% kan besparen op uw energiefactuur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, door te bellen of door langs te komen in ons kantoor.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan