Contacteer ons
Op zoek naar gevelbekleding? Crepi prijs en soorten vindt u hier >>
15544
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15544,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-extherm,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Crepi

kwalitatieve-producten1

ERVARING

Onze medewerkers hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak, wij kunnen u dus garanderen dat uw project dankzij onze vlotte coördinatie gesmeerd verloopt.

prijs-kwaliteit1

DUURZAME PRODUCTEN

Extherm kiest steeds voor duurzame producten zodat u als klant gegarandeerd bent van een oplossing voor de komende 50 jaar. Comfort en zekerheid, dat bieden wij u.

Gevel bepleisteren met crepi

Wilt u uw gevel bepleisteren met crepi? Uw huis ziet er dankzij crepi op de gevel tijdloos en als nieuw uit. Bij Extherm kan u terecht voor het bepleisteren van uw gevel met crepi. Die gevelafwerking kan gebruikt worden bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij renovaties. Crepi is een uitstekende manier om een woning te beschermen tegen vocht. Het materiaal bevat een waterafstotende laag dat ervoor zorgt dat er geen vocht wordt geabsorbeerd door de oude gevelbekleding. Kiezen voor crepi als gevelbekleding betekent eveneens dat de buitengevel geïsoleerd is, waardoor u energie zal besparen. Crepi wordt aangebracht bovenop de isolatiepanelen. Uw woning of gebouw is op die manier ook beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Uw gevel met crepi bepleisteren betekent dat u de keuze hebt uit een ruim kleurenpallet en uit drie korreldiktes. Uw buitenmuur afwerken kan dus volledig volgens uw eigen smaak en wensen. Voor een optimale isolatie kan u het best gaan voor een bleke kleur die de warmte minder opneemt en de zon afstoot. Heeft u een moderne, landelijke, cottage of klassieke stijl? Crepi past bij elk type woning.

Tijdloze gevel

Een gevel in crepi is tijdloos en het geeft uw woning een egale en mooi afgewerkte look. Crepi is bovendien betaalbaar. U kan altijd een offerte aanvragen en dan berekenen wij tot in detail hoeveel een gevel in crepi u zal kosten. Naast crepi aanbrengen op gevels en algemene gevelisolatie en gevelbekleding, staan we ook klaar om pleisterwerken op binnenmuren en plafonds uit te voeren en voor het isoleren van de zolder of zoldervloer. Neem een kijkje bij alle diensten van Extherm.

Diensten van Extherm

Geef uw woning een frisse look dankzij crepi of sierpleister. De Belgische onderneming Extherm is specialist wat het optimaliseren van buitengevels van gebouwen en woningen betreft. Een uitstekende gevelrenovatie is zeker aangeraden met de huidige stijging van de energieprijzen. U kan tot 30% besparen op de energiekosten dankzij een goede gevelisolatie, gevelrenovatie en gevelbekleding in crepi van Extherm.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan